uggs rea
Valutor:
 

Frakt & Retur

Ångerrätt
Ändringar / inställda
Om du vill avboka eller ändra din beställning, vänligen skicka ett mail så fort som möjligt. Vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål. Men när en beställning har lämnats in kan vi inte garantera köpet kan återkallas eller ändras. När du har fått din online-beställning, se våra returanvisningar medföljer shipment.If du vill köpa en annan produkt, besök vår hemsida eller kontakta en Gucci på nätet personlig shopper via e-post, så rekommenderar vi att du skickar varor som rekommenderat brev och behålla bevis på utstationering.
Returer
1. Om inom 7 dagar från mottagandet av dina varor som du vill returnera dem för en återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post. Varor accepteras endast för en återgång om de inte har varit sliten, skadad eller ändras.
2. Vänligen kontakta oss via e-post innan ditt köp om du har några tvivel eller funderingar kring någon av de produkter eller deras dimensionering.
3. Alla kostnader i samband med retur av varor är ensam ansvarig för konsumenten. De ursprungliga fraktkostnader återbetalas inte.
Anm:
1. Kredit kommer alltid att utfärdas till samma kort som de åtalades.
2. Alla returer måste skickas tillbaka till oss med hjälp av en spårbar kurir. Vi är inte ansvariga för förlorade transporten.
3. Varje paket som inte har mottagits av oss och spåra information kan inte lämnas, kommer att vara ensam ansvarig för avsändaren.
4. Behåll ditt spårningsnummer som vi inte kommer att kunna återbetala eller byta ut din beställning utan mottagningsbevis. Låt 3 ~ 5 arbetsdagar efter att ditt paket har levererats för retur som ska bearbetas.
tillbaka