uggs rea
Valutor:
 

Sekretesspolicy

SEKRETESS MEDDELANDE
Köpinformation Betalning Säkerhets Kortbetalning på vår hemsida genom att tredje part betalning av visum Säker, riskfri, samtidigt, vi accepterar andra betalningar, såsom Moneygram, Westunion. Varje begäran, ska du välkommen att kontakta vår kundtjänst, de kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Tack för ditt besök, njuta av din shopping. Vi respekterar din integritet och uppskattar din verksamhet. Inte vid något tillfälle har vi någonsin ge ditt konto kontakt eller betalningsinformation till tredje part leverantör, intresseföretag eller tjänsteleverantör inte är absolut neccessary för att slutföra transaktionen och ordning. Vårt engagemang för Din integritet Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet följande meddelande förklarar den information vi samlar in, hur den används, hur den skyddas, och hur du kan kontakta oss om du har några frågor. Vilken information inhämtas: Som en del av orderprocessen ska följande uppgifter från shoppare:
Namn Shipping / Faktureringsadress E-postadress Telefonnummer kredit- / bankkort Information.
Agent Policy
Vårt företag erbjuder nu omfattande service för att arbeta och utvecklas tillsammans med dig, inklusive produkt service och rådgivning till förlängning, detaljerna som följande:
1.fastly och ändamålsenligt. Nu kan du vara den biträdande produkter av vårt företag,. Sen kan du öppna upp dig owm nyligen online försäljning! Och vårt företag skulle prioritera previde dig service av produkten rekommenderar och fritt förlängning, gör du vinna i den första körningen!
2. För att hålla uppdateringen av produkten, skulle vi rekommendera att samtliga varor på försäljning webbplats, tillhandahålls av oss. Vi skulle märka via e-post eller TEL om uppdateringen av nya varor. Samtidigt, om du har någon efterfrågan på den nya produkten eller marknaden, skulle bara återkoppling och vårt företag svara direkt.
3. Starkt logistiskt stödsystem och arbeta tillsammans för fabriken, gör oss väldigt säkra på att slutkundstjänst av varor. Samtidigt, som för transporten, skulle vårt företag ger dörr till dörr och tappa linjetrafik fritt.
4. De detaljhandelspriserna sätts lokalt av agent och grossistpriserna för våra produkter är baserade på våra detaljhandelspriserna. Normalt vi behandlar på ett handels rabatt basis, är mängden med förmånsbehandling. 5. Webbplatsen av agenter kan frihet att välja betalningssätt som är beroende av praktisk situation och starkt tekniskt stöd för vårt företag kan utveckla modulen för onlinebetalningar att utvidga din verksamhet
6. Vårt företag garanterar att när det gäller mängden av order införts efter 2 dagar efter leverans, och för att ge en lista på alla ordrar spårningsnummer som du kan vara on-line spårning i realtid. Tiden varorna anländer till sina destinationer i 3-5 dagar.
7. När det gäller att transportera varor och närliggande politikområden och tillhörande produkter FAQ, ta hand om vårt företags detaljhandel webbplats anger! Samtidigt, kan agenter vara baserad på deras behov, ger vårt företag återkoppling, vi kommer att göra uppdateringen ", enligt företaget specificera".
tillbaka